Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία μας
Η γεύση και η ποιότητα απαιτούν υπομονή , το γευστικό τυρί θέλει άριστη πρώτη ύλη, καλές συνθήκες και μεράκι. Με γνώμονα αυτά σχεδιάζουμε ως οικογένεια τα βήματα μας για να προσφέρουμε χαμόγελα σε κάθε τραπέζι που θα επιλεχθούν τα προϊόντα μας. Επενδύσαμε εξ αρχής στη γνώση και συνεχίζουμε καθημερινά να ενημερωνόμαστε , βελτιώνοντας κάθε χρόνο το μηχανολογικό εξοπλισμό και τις κτηριακές εγκαταστάσεις ενω δημιουργήσαμε τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για νέα καινοτόμα προϊόντα. Σχεδιάζοντας όλη την αλυσίδα παραγωγής από τη επιλογή της φυλής των ζώων, την διατροφή τους , την ασφάλεια των προϊόντων μας μέχρι να φθάσει σε εσάς με όλα τους τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Παρά τα διατροφικά και οικονομικά προβλήματα της εποχής μας , ως νέα γενιά τυροκόμων επιμένουμε Ελληνικά , με τη ΦΕΤΑ και τα υπόλοιπα προϊόντα μας διαφυλάσσοντας τα ως πολιτιστική κληρονομιά.

Όραμα

Όραμα μας είναι να παράγουμε ως οικοτεχνία διαφοροποιημένα εκλεκτά τυροκομικά προϊόντα , γνωστοποιώντας στον πελάτη όλη την ιστορική του διαδρομή , αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Στόχοι

Στόχοι τη εταιρίας μας είναι:
α) Ολοκλήρωση επενδύσεων σε ανθρώπινο κεφάλαιο και έναρξη επενδυτικού προγράμματος για αύξηση και βελτίωση εγκαταστάσεων – εξοπλισμού.
β) Ενίσχυση δικτύου πωλήσεων με νέα σημεία και ανάπτυξη νέων καταστημάτων σε επιλεγμένες περιοχές.