Φλωρινέλα-Τυροτεχνία

Παράγουμε χειροποίητα τυροκομικά προϊόντα για ιδιαίτερες στιγμές στο τραπέζι σας. Συνοδεύοντας το κρασί και το ποτό σας ή προσφέρεται τα ως δώρο σε κάποιο φίλο σας.

ΦΛΩΡΙΝΕΛΑ

Ημίσκληρο κίτρινο τυρί από αιγοπρόβειο γάλα σε μπαστουνάκι για σαγανάκι , κόβεται σε ροδέλες και τηγανίζεται ελαφρά . Διάρκεια ζωής 3 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙ ΤΥΡΙΟΥ

Από πρόβειο γάλα ελαφρύ υποκίτρινο τυρί σε σχήμα πλεξούδας , ελαφριά γεύση και μαστιχωτή υφή, χρησιμοποιείται σε πράσινες σαλάτες με ελαιόλαδο και βαλσάμικο. Διάρκεια ζωής 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Εποχικό προϊόν σε εορτές.

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

Σκληρό τυρί από πρόβειο γάλα με κόκκους μαύρου πιπεριού,. Παράγεται σε ρόδα , κεφάλι περίπου 1 kg . Διάρκεια ζωής 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα διατηρούνται και μεταφέρονται σε θερμοκρασία ψυγείου , για τη διατήρηση του χρόνου ζωής τους , την ποιότητα και γεύση τους.

Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν παραγγελίας και συνεννόησης με τον πελάτη να προσαρμοστεί κάποιο προϊόν στις επιθυμίες του, όπως σκληρότητα , αλατότητα συσκευασία κτλ . Ή να παραχθεί κάποιο νέο προϊόν.

Κατάσταση προϊόντος: Σε απόθεμα